Extension Design

Kirkbride

This project was to create a series of images of an extension design to an existing property. The brief was to build a 3 metre extension to the rear of the property to enlarge the kitchen area and utilise the existing space within the internal garage for a utility room which is accessed from the new kitchen layout.

The Column line in these images shows the existing wall line of the property, these images will help gain planning permission and also give the client a better idea of what the completed space could look like.

YEAR

2021

LOCATION

Ingleby Barwick, UK

CATEGORY

Residential

VISUALIZATION

Craig Williams Design

SHARE PROJECT
  • YEAR : 2021
  • LOCATION : Ingleby Barwick, UK
  • CATEGORY : Residential
  • VISUALIZATION : Craig Williams Design

 

This slideshow requires JavaScript.

Kirkbride 360